Thursday, 29 March 2012

single lebih baik...

haloo2....anyeonghaseyo kpd readers2 sekalian..ek ada ka jgk readers yg  sudi bca blog sy nie...haha law takda pun takpa la urmm....haha our topic for today is SINGLE LEBIH  BAIK...
single lebih baik,btul tak??sapa sokong angkat kaki...haha..bkn nya apa kalau ada couple pun tpi asyik nak menyakitkan aty kita je baik x pyh couple kan???lgi aman dan makmur hidup kita law takda couple...huhu nie nak cita psal mamat nie,amboi perangai dia mengalahkan pompuan..bru je kita tak bls msg dia da tuduh kita mcm2..law iya pun nak cmburu biarlah bertempat cik abang oiii....nie tak trus la ckp kita nie bkn2..siap sindir kita lgi..takpa2 teruskan la dgn perangai mu..kau ingt sy tak tau ke yg kaw d sna tu playboy hah....eleh kalo kita dia mrh kalo dia suma bole smpai gf keliling pinggang pun takpa...huh lantak engko la nak bwt apa sy tak kesah da..tinggal tggu kaw lafazkan talak jak nie hahaha(mcm suami istri nak cerai la plak)..lgi bgs break kan...mmg itu pun yg kaw maw kan???ish napa kaw tak ckp awal2...adoi kaw nie jgn tggu lma2 law maw break ckp cpt..ceeeeeepaaaaaatttttttttttttt laaaaaaaaaaaaa ckpppppppp!!!!!!!!!!

huh pnat sy mlepaskan perasaan nie...

3 comments:

  1. ada je yg nak baca, keraplah update dan promote blog.. ella dah letakkan blog awak dlm bloglist ella kat tepi tu, kalo ada entry baru dari awak, ella senang terjah.. hehe, yup.. sokong gak awak.. single tu best.. walaupun ella ni tak single.. huehehew..

    ReplyDelete

eh jap da baca tu komen la sikit..hehe