Monday, 2 April 2012

BAD WOMAN


Ada sesapa kat sini yang minat dgn FT.ISLAND x???kalau ada mesti korang pernah dgr lgu bad woman nie kan??sy nie minat dgn ft island nie..suara penyanyi dia fuh mantap..kebetulan ada seorg mamat nie dia pun minat dgn kumpulan nie..hehe dia tnya dlm bnyk2 lgu ft island sy paling suka lagu yg mana??huhu suma lgu dia sy suka especially lgu love sick hehe apa kes nie mcm org tgah skit cinta haha..tpi dya suka sgt dgr lgu bad woman nie..kbetulan tyme dia gtaw psal lgu nie sy masi blum dgr lgi so dia suruh sy dgr..first dgr mmg best lgu nie..huhu sesuai sgt dgn lelaki yg kena permainkan oleh pompuan..mgkin sbb tu la tjuk lgu nie bad woman..napa dia suka sgt dgr lgu nie..mybe ada kena mengena dgn dia kot..ke dia nak perli sy..hurm sy bkn sejht itu ok hahaha...mgkin dia nie alergic kot dgn wanita hahaha..huh xda ke lgu bad man haha nak jgk dgr lgu mcm tu jgn la asyik pompuan je yg jahat haha...

2 comments:

eh jap da baca tu komen la sikit..hehe