Wednesday, 11 April 2012

♥ MASTER OF STUDY ♥

annyeonghaseyo to all readers hehe..hari nie sya nak cita psal korean drama tajuk dia MASTER OF STUDY.Firstly tgok taklah hbt mna pun..bila da msuk episod 3 bru la rasa hbt..cita nie actually psal seorang peguam biasa yg memutuskan utk mengajar sekumpulan juvenile student.Dia berjanji utk menghantar mereka berlima ke sebuah kolej yg paling berprestij di negara itu.drama nie ada 16 episod kalau sya x silap la...cita nie actually da lma da around thun 2011 kot x pasti plak...hehe skrg drama nie ada ditayangkan balik kat kbsw... bru je start ditayangkan kembali hehe..adik2 yg masi bersekolah pling sesuai tgok cita nie sebab dia ada bgi tips dan cara2 utk mnduduki peperiksaan..selain itu bnyk iktibar dan pengajaran yg dpt diperolehi dri drama ni...jgn dok tgok cita cintan-cintun jak hehehe...





pelakon bagi drama nie

Kim Soo Ro as Kang Suk Ho
Bae Doo Na as Han Soo Jung
Oh Yoon Ah as Jang Ma Ri
Yoo Seung Ho as Hwang Baek Hyun
Park Ji Yeon as Na Hyun Jung
Go Ah Sung as Gil Pul Ip
Lee Hyun Woo as Hong Chan Doo
Lee Chan Ho as Oh Bong Goo


saya paling suka tgok pelakon2 drama nie especially watak hwang baek hyun yg dilakonkan oleh Yoo Seung Ho hehe cute sgt2...di bwh nie adalah beberapa gambar dia yg super cute tu hehehe...




ok smpai disini saja contengan sya ary nie...bye2...



No comments:

Post a Comment

eh jap da baca tu komen la sikit..hehe