Sunday, 8 July 2012

it's monday !!!!!!





tdi kan d skul ada tu cikgu dri new delhi,india dtg....dya tnjuk cara buat kraftangan dri kertas warna....cantik2 ow hasil nya....ermm besok ada senamrobik 1 malaysia pulak....haha nsib form 6 terlibat jgk....kesian nie form 6 slalu d abaikan kalo ada apa2 event d skola....d sruh bljr jak kmi....tpi esok lpas jak senamrobik tu smua bdk form 6 kena balik ke kelas sbb ada P&P sperti besa....nah ndak d tinggal la bha tu study....adei...tpi tu utk kebaikan kmi jgk kan...sbb ndak lma lgi STPM sua kmi...tggl 5 nov 2012 nie start sdh...maw dpt pointer yg bgus nie utk sem 1....hehe wish me gud luck ye... :)

Friday, 6 July 2012

jaga perasaan orang !!!



baru ada masa nie mau update blog..ermmm sy x suka la kwn2 sekelas sy tu..dah mmg suara sy nie x kuat apa bole bwt la kan...suara sy jgk yg dorg sibuk knp...dorg ingt suara dorg kuat tu hbt sgt la...eee benci bha sy sma dorg..mcm ***** jak perangai dorg tu...suka btul mengolok kelemahan org..mcm la dorg tu perfect sgt....jgn paksa sy bha kasi kuat suara sy..mmg x bole kuat sdh tu....phm2 la bha skit...kmu ingt sy x mrh ka kmu kasi bgtu sy...sy snyum jak tu dpn kmu sbb sy x suka bha masam2 muka dpn kwn2 nie....sy lyan kmu bgus2 jdi lyan la sy jgk bgus2....jgn aty kmu jak yg maw d jaga....fkir bha jgk perasaan org len.....